Privatlivspolitik

Tandlaegehuset - tandlæger mm

[sixcol_four]

Cookie- og privatlivspolitik

Cookies

Introduktion
Når du besøger vores website/hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er Cookies?
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Du kan læse mere her og også om hvorfor det kan være en god ide ikke at slette cookies.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics og Search Console
Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug altså trafikdata, sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Mail
Mailer du til os, opbevarer vi dine oplysninger i vores mailsystem. Vi sletter din mail, når den ikke længere er nødvendig. Perioden afhænger af karakteren af mailen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Når vi sender en mail til dig med personlige oplysninger, bliver den krypteret med en kode, som du får oplyst af os.

Køb af behandlinger

Når du skal have lavet en behandling, informerer vi dig om prisen. Hvis du ønsker det, kan vi sende dig et prisoverslag på mail, eller du kan få det på print. Når den samlede pris er på mere end kr. 2500,-, er vi forpligtet til at tilbyde dig et skriftligt overslag. Hvis vi sender det på mail, fjerner vi de sidste 4 cifre i dit personnummer.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som patient og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de ydelser, der er nødvendige.

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Journalen

Det følger af journalbekendtgørelsen, at tandlæger, skal opbevare deres patientjournaler i mindst 10 år fra sidste optegnelse i journalen.

Journalføringsbekendtgørelsens § 14, stk 1 angiver den minimale opbevaringstid. Der er ikke i journalføringsreglerne fastsat en øvre grænse for hvor længe oplysningerne må opbevares. Retten til at opbevare patientjournaler er imidlertid ikke fri, da opbevaringen skal holde sig inden for persondatalovens regler. Her er det afgørende kriterie netop, at det skal være nødvendigt at opbevare oplysningerne i et længere tidsrum med henblik på at varetage formålet med behandlingen at journaloplysningerne.

Ifølge journalføringsbekendtgørelsen skal patientjournaler af betydning for en klage-, tilsyns, eller erstatningssag opbevares, så længe vedkommende sag verserer efter opbevaringsperiodens udløb jf. § 14, stk. 5.

For patientjournaler i offentlig virksomhed gælder endvidere arkivlovgivningen, der kan medføre en længere opbevaringspligt jf. stk. 8.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet videregives til opbevaring af tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til optimering af hjemmesiden.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  [ info@tandlaegehusethorsens.dk ] . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

[ TandlægeHuset Horsens  ]
[  Godsbanegade 5, 2. sal  ]
[  8700 Horsens  ]
Telefon: [  75625363 ]
Email: [ info@tandlaegehusethorsens.dk  ]

[/sixcol_four][sixcol_two_last][/sixcol_two_last]