Børnetandpleje

Tandlaegehuset - tandlæger mm

Børnetandpleje hos TandlægeHuset Horsens

Forældre bosat i Hedensted kommune kan vælge at lade deres børn gå hos en privat tandlæge, i stedet for hos skoletandplejen i Hedensted kommune. Hvis du er interesseret i det, skal du kontakte Hedensted kommune. De vil så sende overflytningspapirerne til os og dit barn vil derefter blive indkaldt hos os til undersøgelse.

Hos os er det oftest tandlæge Lisbet Saugbjerg, der tager sig af børnene. De føler sig trygge i hendes selskab, og hun kan godt lide at snakke med dem og behandle dem. Lisbet Saugbjerg har 25 års erfaring med at behandle børn.

Det er vigtigt, at dit barn får gode oplevelser, når det er til tandlæge. Dermed undgår det tandlægeskræk senere i livet.

Det skal være en god oplevelse for dit barn at gå til tandlæge

Derfor giver vi os altid god tid, når dit barn kommer på klinikken til den regelmæssige undersøgelse og eventuel behandling.

Vores klinik er hyggelig, og vi bestræber os på at skabe en afslappet atmosfære. Venteværelset er også indrettet til børn med et lille legehjørne.

Hvilken tandpasta skal jeg bruge til mit barn?

Ofte bliver jeg spurgt til råds om, hvilken tandpasta børn skal bruge. Det skal være en tandpasta med et fluor-indhold på 1000-1100 ppm, og der skal bruges en mængde svarende til barnets lillefingernegl. Du behøver ikke bruge en børnetandpasta, almindelig, mild tandpasta fra f.eks. Zendium er rigtig fint.

Bestil tid her

Se hvor vi bor og læs mere om at være ny patient hos os her.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes