Børnetandpleje hos TandlægeHuset Horsens

Forældre bosat i Hedensted kommune har tidligere kunnet lade deres børn gå hos en privat tandlæge, i stedet for hos skoletandplejen i Hedensted kommune. Denne aftale er ophørt fra 1/10 2019. Hvis du fortsat ønsker at lade dit eller dine børn gå hos os, vil du komme ind under en fritvalgsordning, hvor du betaler 35% i egenbetaling. Hvis du fortsat ønsker at benytte det gratis tandplejetilbud, skal du inden 1/10 vælge en anden tandlæge/børnetandplejen.

Følg linket her: http://www.hedensted.dk/tandplejen/information

Hos os er det oftest tandlæge Lisbet Saugbjerg, der tager sig af børnene. De føler sig trygge i hendes selskab, og hun kan godt lide at snakke med dem og behandle dem. Lisbet Saugbjerg har 25 års erfaring med at behandle børn.

Det er vigtigt, at dit barn får gode oplevelser, når det er til tandlæge. Dermed undgår det tandlægeskræk senere i livet.

Det skal være en god oplevelse for dit barn at gå til tandlæge

Derfor giver vi os altid god tid, når dit barn kommer på klinikken til den regelmæssige undersøgelse og eventuel behandling.

Vores klinik er hyggelig, og vi bestræber os på at skabe en afslappet atmosfære. Venteværelset er også indrettet til børn med et lille legehjørne.

Unge patienter

Unge mellem 16 og 18 år i alle kommuner kan frit vælge, om de vil bruge børnetandplejen eller en privat tandlæge.

Hos den kommunale tandpleje skal du blot meddele, at du/dit barn ønsker at flytte til en privat klinik, og journalen vil blive overført her til klinikken.

Vi står så for de regelmæssige tandlæge-besøg, men den kommunale tandpleje betaler regningen, indtil du fylder 18 år.

Hvilken tandpasta skal jeg bruge til mit barn?

Ofte bliver jeg spurgt til råds om, hvilken tandpasta børn skal bruge. Det skal være en tandpasta med et fluor-indhold på 1000-1100 ppm, og der skal bruges en mængde svarende til barnets lillefingernegl. Du behøver ikke bruge en børnetandpasta, almindelig, mild tandpasta fra f.eks. Zendium er rigtig fint. Det er en god idé at vænne barnet til tandbørsten, allerede før den første tand bryder frem. Du skal bruge en blød babytandbørste, da den ikke skader gummerne.

Bestil tid her

Se hvor vi bor og læs mere om at være ny patient hos os her.