Mød os i Tandlægehuset Horsens

Mød os

– tandlæger og klinikassistenter

Vi er et godt hold bestående af omhyggelige tandlæger og kompetente tandplejere, der vil dig og dine tænder det bedste. Vores tankegang er at behandle dine tænder så lidt som muligt og så meget som nødvendigt! Vi bruger tid på at forklare dig de forskellige behandlingsmuligheder i en given situation, så du er bedst muligt klædt på til at træffe et valg. Vores dygtige personale i receptionen og på klinikken tager vare på dig – fortæl dem, hvis du har særlige hensyn, vi skal tage.

Vi har i oktober 2023 fejret 9 års jubilæum, men tilsammen har vi mange års erfaring i at give dig en tryg oplevelse.

Vi vil gerne give dig en god oplevelse hos os, og der er hele 6 tandlæger at vælge imellem. Hvis du er meget nervøs for at komme til tandlæge, kan du nogle gange starte med at få en undersøgelse hos vores tandplejere. Spørg os, hvis det er tilfældet. Nedenfor kan du læse lidt om os, hvis du vil vide mere.

CSR

Vi er stolte af at kunne bidrage til arbejdsmarkedet ved at være en social ansvarlig virksomhed.

Nederst kan du læse mere om , hvad det går ud på, og hvad vi på klinikken gør for at hjælpe.

Nadine Harff Tandlæge

Nadine Harff

Tandlæge og klinikejer.

Jeg er uddannet i 1999 på Århus Tandlægeskole og har siden blandt andet arbejdet med patienter med særlige behov – for eksempel stærk tandlægeskræk.

Jeg er hjemme- og familiemenneske – og så sætter jeg pris på en god omgang rockmusik. Jeg foretrækker, at der er noget tråd.

Derudover elsker jeg at danse.

Lisbet Saugbjerg Tandlæge og klinikejer

Lisbet Saugbjerg

Tandlæge og klinikejer.

Jeg er uddannet tandlæge i 1990 på Århus Tandlægeskole. Siden da har jeg arbejdet i offentlig og privat praksis både herhjemme og i udlandet. Jeg udfører alle former for behandlinger herunder implantatbehandlinger og kirurgi. Desuden tager jeg mig af de børn, hvis forældre har valgt, at de skal gå til tandlæge her på klinikken frem for i det kommunale tilbud.

Jeg kan lide at rejse og opleve nye ting. Jeg er en stor fan af Danmarks Radio P1, som jeg også hører, når jeg løber.

Isabelle Klit Madsen Tandlæge og klinikejer

Isabelle Klit Madsen

Tandlæge og klinikejer.

Efter endt uddannelse i 2004 fra Århus Tandlægeskole arbejdede jeg et par år i Grønland, indtil jeg kom til at arbejde i privat praksis i Horsens. Jeg udfører alle former for behandlinger, men er særligt interesseret i implantatbehandlinger og kirurgi. Desuden er det mig, der laver tandretning/bøjlebehandling på klinikken.

Jeg er ivrig motionist og har løbet flere marathon. I 2018 cyklede jeg til Paris med team Fit&Sund. Jeg nyder (som den eneste på klinikken) at lytte til jazz-musik, mens jeg arbejder.

Christine Vincentia Villumsen Tandlæge

Christine Vincentia Villumsen

Tandlæge.

Jeg er færdiguddannet fra Aarhus Tandlægeskole i 2006 og arbejdede derefter i både børnetandplejen og privat praksis.

Jeg har været ansat hos Tandlægerne Munk-Jørgensen & Saugbjerg siden 2008 – den klinik, som nu er TandlægeHuset Horsens.

Jeg har udført frivilligt tandlægearbejde for Tandsundhed uden Grænser på Filippinerne.

Jeg følger løbende efteruddannelse og interesserer mig især for kosmetisk tandpleje.

Jeg holder meget af at bage flotte kager, og det er mig, der laver sjove indslag til vores firmaudflugter.

Pernille Worre Tandlæge

Pernille Worre

Tandlæge.

Jeg er uddannet tandlæge i 1998 på Århus Tandlægeskole og arbejdede i de første år efter endt uddannelse i vikariater rundt om i Danmark. Jeg har siden 2001 arbejdet i Horsens.

I mit arbejde er det vigtigt at drage omsorg for kunderne, og jeg bruger meget tid på at gøre behandlingerne så rare som muligt.

Jeg holder rigtig meget af Bornholm og bornholmere (min mand), og vi tilbringer mange af vores ferier på solskinsøen.

Kristian Jøker Tandlæge

Kristian Jøker

Tandlæge.

Jeg er uddannet tandlæge i 2018 på Århus Tandlægeskole, hvorefter jeg fik fornøjelsen af at starte op her hos TandlægeHuset Horsens. I den forbindelse flyttede jeg også til byen.

På klinikken går jeg meget op i, at man som patient bliver informeret omkring sin mund-sundhed og får den bedst mulige vejledning til at sikre sig den sundeste mund.

Fritiden bliver brugt på alt fra sport og gåture til film og elektroniske spil.

Rie Høivang Tandplejer

Rie Højvang

Tandplejer

Jeg nyder kontakten med mennesker og giver dig en god og grundig behandling.

Jeg har mere end 10 års erfaring med at lave undersøgelser, tandrensninger og parondontitisbehandling. Har du tandlægeskræk, kan du roligt lægge dig i stolen hos mig, og jeg viser dig gerne, hvordan du holder dine tænder bedst muligt rent.

Jeg forebygger og behandler bl.a. tandkødsbetændelse, huller i tænderne og paradentose.

I min fritid bruger jeg meget tid på mine heste og mit lille føl.

Bitten Wiklund

Tandplejer

 

Jeg er uddannet tandplejer i 2016 og har stort fokus på at instruere og motivere dig som patient, så du får den bedst mulige mundhygiejne.
Mennesker med tandlægeskræk står mit hjerte særligt nært, og jeg lægger en ære i, at du får en god oplevelse på klinikken.
I min fritid hygger jeg mig med at strikke og lave andre kreative ting.

Jane Bøtker Klinikassistent hos TandlægeHuset Horsens

Jane Bøtker

Klinikassistent.

Jeg blev udlært som klinikassistent i 1983 og har siden arbejdet i privat praksis – de seneste år her på klinikken. Ud over det almene arbejde på klinikken assisterer jeg ved implantat operationer. Desuden står jeg for varebestilling.

Jeg kan lide høre musik og at være ude i naturen.

Tina Jakobsen Klinikassistent og receptionist hos TandlægeHuset Horsens

Tina Jakobsen

Klinikassistent og receptionist.

Jeg blev udlært som klinikassistent i 1992 i København, hvor jeg har arbejdet i privat praksis, indtil jeg flyttede til Jylland. Jeg været ansat her siden 1999 – altså inden fusionen til TandlægeHuset Horsens.

Sammen med Julie og Sofie passer jeg receptionen og telefonen. Jeg assisterer også på klinikkerne.

Jeg elsker fester og at danse til den lyse morgen.

Rosa Holck Klinikassistent

Rosa Holck

Klinikassistent.

Jeg er ansat på klinikken i 2021.
Jeg har mange års erfaring indenfor
tand-kirurgi/operationer men har også arbejdet i almindelig tandlægepraksis.

I min fritid løber jeg og hygger med børn og børnebørn.

Når du møder mig på klinikken, kan du være sikker på en beroligende hånd på skulderen, hvis du er lidt nervøs.

Julie Ludvigsen, klinikassistent Tandlægehuset Horsens

Julie Ludvigsen

Klinikassistent og receptionist

Jeg er uddannet klinikassistent i 2019 og er startet her på klinikken i 2023.
Jeg arbejder både på klinikken og i receptionen.
Jeg kommer oprindeligt fra Horsens, og er netop vendt hjem til byen igen.
I min fritid svømmer jeg med mine veninder, og så nyder jeg livets små ting, som f.eks. en rigtig god kop kaffe.

Ana Ciolea

Klinikassistent

Jeg er blevet ansat på klinikken i 2023.

Jeg er en gæv klinikassistent med et smil på læben, og jeg er meget opmærksom på, at du som patient skal føle dig tryg i tandlægestolen.

I min fritid elsker jeg bagning, bøger og rejser.

 

Annemette Deleuran

Klinikassistent

Jeg er ansat på klinikken i 2024.

Jeg er uddannet klinikassistent i 2018 og går meget op i at give en god service til dig som patient. Du vil møde mig, når du ligger i stolen.

Jeg er kattemenneske og elsker at være kreativ i min fritid.

 

Sofie Kierkegaard klinikassistentelev

Sofie Klerkegaard

Klinikassistentelev fra 2022

Jeg nyder at være en del af en del af et arbejdsteam, hvor der er høj kvalitet og fokus på sundhed.

Jeg bliver både oplært i receptionen og på klinikken.

Jeg kommer fra Hedensted, hvor jeg bor med min kæreste og vores 2 børn.

 

 

Signe Lykke Hansen

Signe Lykke Hansen

Klinikassistentelev fra 2023

Jeg har i mange år drømt om at komme til at arbejde indenfor faget, og faktisk har jeg været i praktik her på klinikken flere gange for at være sikker på mit valg.

Nu er jeg i gang, og jeg glæder mig til en alsidig uddannelse med både praktik og skole.

 

Caroline Storm

Klinikassistentelev fra 2023

Jeg har i mange år været indenfor butiksfaget, og nu er det på tide at prøve noget nyt. 

Jeg er begyndt i mesterlære, hvor jeg kan bruge min tidligere uddannelse og få merit i nogle fag.

 

Emilie Nordbek

Assistent.

Jeg holder et sabbatår efter gymnasiet og arbejder her for at finde ud af, om tandlægefaget er noget for mig.

Jeg hjælper til med rengøring af instrumenter og klargøring af klinikker.

CSR

Hvad er CSRpeople?

CSRpeople er HORSENS ALLIANCENs anerkendelse af virksomheder, som tager et socialt ansvar.

Siden 2016 har HORSENS ALLIANCEN uddelt CSR-mærker til de virksomheder, der yder en særlig social indsats. Det kan for eksempel være at hjælpe unge og ledige i uddannelse eller beskæftigelse, eller at være særligt opmærksomme på medarbejdernes trivsel og udvikling.

Det sociale ansvar kommer blandt andet til udtryk ved at tilbyde praktikpladser eller småjobs, at agere som mentor for unge, at arbejde for at mindske sygefraværet på arbejdspladsen eller ved at fastholde medarbejdere som er blevet sygemeldte.

For at få CSR-mærket, har vi som virksomhed skullet opfylde mindst to ud af tre kriterier opstillet af HORSENS ALLIANCEN.

Hos TandlægeHuset Horsens uddanner vi hele tiden nye klinikassistentelever.
Vi har flere gange om året borgere fra Horsens i arbejdsprøvning, og vi modtager gerne unge og ældre i korte praktikforløb, hvis der skal snuses lidt til faget som tandlæge, tandplejer eller klinikassistent.

Hvordan gør det en forskel at tage socialt ansvar?

Det har alle dage givet god mening, at anse mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet som en ressource. Både fordi de er en meget uens gruppe, men også fordi alle mennesker har værdi.

Og i et marked med stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft, bliver det endnu mere tydeligt, at vi som samfund har brug for alle der kan og vil arbejde.

At vi som virksomhed tager socialt ansvar har den effekt, at flere udsatte ledige kommer tættere på selvforsørgelse, at flere unge kommer i gang med en uddannelse samt at vores ansatte trives og er glade, når de er på arbejde. Det er godt for den enkelte og for vores virksomhed, men også for vores fælles samfund.

Dertil er det med til at give vedkommende noget meningsfuldt at stå op til. Og for os som virksomhed, er dette en enestående mulighed for at afprøve og opkvalificere en evt. kommende medarbejder på.

Oven i alt dette så smitter det også af på trivslen blandt vores øvrige medarbejdere, at vi som arbejdsplads tager et socialt ansvar og er med til at hjælpe andre.

Hvad kan CSR-mærket bruges til?

Udover at udsatte ledige får hjælp til at komme tættere på selvforsørgelse og får skabt værdi i deres tilværelse, så er det naturligvis også en god brandingværdi over for vores konkurrenter, vores samarbejdspartnere og for vores mulighed for at tiltrække nye medarbejdere i fremtiden.

Når vi som virksomhed har valgt at fremhæve vores CSR-mærke, så er det i lige så høj grad med den tanke at skabe positiv opmærksomhed omkring vores eget og andre virksomheders sociale ansvar.

Ved at vise CSR-mærket frem, kan vi som virksomhed være med til at vise andre virksomheder, at socialt ansvar nytter og at det kan komme til udtryk på mange måder.

CSR 2021