Tandlægeskræk

– det handler om tillid til din tandlæge

Et godt besøg hos tandlægen og den nødvendige behandling handler om, at du har tillid til din tandlæge.

Tillid kræver ro og tid. Derfor kan du regne med, at vi hos TandlægeHuset Horsens har sat den tid af, der skal til for, at du føler dig tryg.

Hvis du føler dig nervøs, så sig det endelig til os. Så tager vi alle de hensyn, vi kan. Det betyder for eksempel, at vi helt præcist aftaler, hvad der skal ske og i hvilket tempo. Vi gør allesammen vores bedste for at imødekomme dine behov, men især tandlæge Nadine Harff er højt rost for sit rolige væsen.

Hvis det er mange år siden, du har været til tandlæge, anbefaler vi en grundig, indledende samtale. Sammen taler vi om dine ønsker og behov. Vi fortæller dig desuden om de forskellige, nye muligheder for behandlinger – som sikkert er helt anderledes og mildere, end du frygter.

En ven – musik – et tæppe: Hjælp mod tandlægeskræk

Vi fortæller dig hele tiden om, hvad der sker – og vi lytter altid til dine ønsker.

Der er også mulighed for at høre musik og for at få et tæppe over sig, så hele situationen føles så behagelig som muligt.

Hvis du gerne vil have det, må du gerne have et familiemedlem eller en ven med som støtte.

Jane Frankær fortæller: “Jeg har henvist flere af mine venner til Jer. I er så gode til at lytte og forstå, når det gælder angst for tandlæger”.

Ofte har tandlægeskræk rod i barndommen, hvor du har været udsat for en ubehagelig oplevelse i tandlægestolen uden at kunne sige fra. Den skal ikke følge dig resten af levet – og vi giver gerne gode råd med på vejen.

Du er ikke den eneste, der ikke kan lide at gå til tandlæge – og vi har mange års erfaring i at hjælpe. Læs mere om smertefri behandling her.

Vil du gerne lære os bedre at kende? Mød os her.

Vi gør os umage for at tage godt mod nye patienter – læs mere om det her.