Tandlægebesøg i forbindelse med Covid-19 / corona virus

Vi holder åbent for dig,
der skal have kritisk tandbehandling

Klinikken kan i den kommende tid kun modtage og behandle patienter på klinikken, der har et kritisk behandlingsbehov – og udelukkende efter forudgående telefonisk aftale.

Baggrunden er de nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, som beskriver, hvordan tandlæger skal håndtere COVID-19.

Sundhedsstyrelsen har bestemt, hvilke former for tandbehandling det drejer sig om. Det gælder fx. behandling af skader i tænder og mund, infektioner, rodbetændelse og svære tilfælde af caries og parodontitis. Det gælder også skader på implantater, broer og fyldninger samt igangværende bøjlebehandling.
Med hensyn til parodontitis-behandling vil du blive kontaktet, hvis vi vurderer, at din tilstand i munden er til fare for din generelle sundhed.

Sundhedsstyrelsens retningslinjer gælder fra den 17. marts 2020 og til og med juni 2020, medmindre Sundhedsstyrelsen melder andet ud.

Vi kontakter dig

Hvis du har en tid hos os i den kommende periode, vil vi kontakte dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. Vores online-booking er midlertidigt lukket, da vi skal tale med dig om dine symptomer, inden du møder op.

Hvis du har tid til kritisk tandbehandling

Du skal ikke møde op i klinikken, selvom du har tid til kritisk tandbehandling, hvis:
– Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste
– Du har været i direkte kontakt med en bekræftet coronasmittet person indenfor de sidste 14 dage.
– Du er kommet hjem fra en rejse indenfor de sidste 14 dage.
Så skal du i stedet ringe til din læge, som kan henvise dig videre i sundhedssystemet.

Er du i tvivl?

Ring til klinikken. Vær opmærksom på, at vi har ændrede åbnings- og telefontider på grund af mindsket bemanding og de forholdsregler, vi tager for at sikre, at du som patient bliver behandlet godt og sikkert.